Evaluering/info Forældrerengøring

Kære forældre,

så er andet halvår af skoleåret allerede i gang. I mandags mødtes de fleste af forpersonerne i de 9 rengøringsgrupper og lavede en udførlig evaluering af første halvår med forældre rengøring. Herunder følger referat og info fra vores møde. 

Tag endelig direkte kontakt til undertegnede (30279897) eller skriv en mail med spørgsmål/kommentarer til Bestyrelsen på bestyrelse@ourefriskole.dk. Vi holder første bestyrelsesmøde i det nye år d. 31.01 kl 16.45.

OBS! Fællesrengøringen d. 21.01 bliver i et alternativt format pga. de nuværende corona restriktioner! Der laves en stærkt forsimplet rengøringsplan (opdelt i områder med max 2-4 personer pr. område) + nogle enkeltstående opgaver. 

Tilmelding vil foregå på FB – Hold godt øje de næste par dage og byd ind med det DU gerne vil hjælpe med 🙂

Husk allerede nu at sætte et kæmpe kryds i kalenderen d. 8/4. Her holder vi kæmpe fællesrengøring og håber der her bliver mulighed for at inviterer byen med til en udendørs forårsrengøring!

 

God uge til alle,

Anne Kirstine

PS: Så længe restriktionerne frasiger os muligheden for morgensamling, skal Aula og grupperum ikke gøres rent. Til gengæld er der behov for ekstra fokus på afspritning af kontakt flader såsom dørhåndtag, lyskontakter, gelænder og dørgerigter. Alle faglokaler benyttes fortsat, da der er alm. undervisning. 

 

Evaluering/info Forældrerengøring – Oure Friskole

Evaluering/info ForældrerengøringDiskussion (0)

Der er ingen kommentarer til dette dokument endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Would you like to subscribe to our notifications?
Vores friskole ligger imellem Nyborg og Svendborg på Sydfyn, Danmark