Evaluering

På Oure Friskole har vi en mangfoldig tilgang til evaluering. Vi bruger forskellige redskaber. På den måde sikrer vi os, at evalueringen medtager mange perspektiver på læring.

Vi er en prøve – og karakter skole, hvilket betyder at dit barn ved endt skolegang på Oure Friskole afslutter med afgangseksamen i 9. klasse.

Nogle evalueringsmetoder er der lovgivet om, blandt andet tilsynsrapport, karakterer og undervisningsmiljøundersøgelser.

Derudover benytter vi greb og metoder, der giver os den bedste indsigt i vores pædagogiske praksis samt vores elevers faglige og sociale udvikling.
Der er vigtigt for os at vores børn og unge kan evaluere sig selv samt sætte sig mål. I personalegruppen leder vi konstant efter tegn, der viser os om vi er på rette vej. Vi er omstillingsparate og agile!

På Oure Friskole er vores børn og unge udstyret med en logbog, hvori de begynder og afslutter dagen med at notere, hvor de er og hvor de vil hen!

Vi har en dynamisk evalueringskultur, der hele tiden både kigger ind og ud!