Personale

Rasmus
Rasmus Vincent : Skoleleder
Jeg er uddannet i engelsk på Århus Universitet og har arbejdet som skolelærer i over 10 år.
Inden jeg kom til Oure Friskole var jeg på en specialskole i Svendborg og har derudover arbejdet på en række folke- og privatskoler i Århus.
Jeg har også haft en afstikker til den professionelle filmbranche hvor jeg arbejdede i 2 år.
Jeg er oprindeligt fra Svendborg og bor nu med min kone og vores børn i Ollerup.
Udover min dejlige familie går min fritid med masser af musik i et af mine orkestre, og lidt cykelløb (men helst i fjernsynet).
Mail:Rasmus@Ourefriskole.dk

Andreas Hvid : Souschef / lærer
Jeg underviser i matematik, biologi, geografi og historie.
Jeg har selv gået på en friskole og sidenhen arbejdet på forskellige friskoler.
Jeg kommer oprindeligt fra Kollund i Sønderjylland.
I min fritid bruger jeg meget tid på fodbold på Thurø. Jeg har efterhånden været træner i 15 år, både for børn og voksne.
Mail:Andreas@Ourefriskole.dk

Mikkel
Mikkel Oldenburg – Pædagoisk koordinator

Jeg har efterhånden arbejdet 11 år i grundskolen. Her har jeg prøvet kræfter med lidt af hvert. Jeg har udviklet en international linje og været en del ude i den store verden med elever. Jeg har været eventleder både på skoler, kommunalt og græsrodsplan. Derudover har jeg beskæftiget mig rigtig meget med skole og uddannelsesudvikling og designet nye pædagogiske og didaktiske tiltag og projekter. Jeg er også praktikvejleder og er derfor med til at uddanne det næste generation af lærere.
Jeg brænder for at skabe et pædagogisk fundament, hvor krav, forventninger og forudsætninger mødes i et bæredygtigt fællesskab.
Jeg bor i Svendborg med min søde kone og tre dejlige børn
Mail:Mikkel@Ourefriskole.dk

Ane-Louise
Ane Louise Tripp : Skolesekretær
Mail:Anelouise@Ourefriskole.dk

Danny
Danny Ågren – Kontorassistent
Jeg er uddannet Socialrådgiver og har ekspertise indenfor computere, IT og netværk.
Udover at være Kontormedarbejder, er jeg også skolens IT ansvarlige.
Mail:Danny@Ourefriskole.dk

Annette
Annette Berner : Lærer og TR
Jeg er uddannet på Skårup Seminarium med linjefag i musik, billedkunst og tysk (skiftede fra tysk til billedkunst sidst på tredje årgang) Efter endt uddannelse blev jeg ansat på Oure Friskole, hvor jeg har arbejdet lige siden.
Jeg underviser i dansk, tysk, religion, fortælling, musik, krea og valgfag.
Jeg bor i Gudbjerg – i en gammel skole – sammen med min mand og vores tre piger, samt 2 katte og 4 heste, så jeg keder mig bestemt aldrig!
Jeg har boet i Italien og er derfor helt vild med alt hvad der er italiensk – ikke mindst deres mad. Når jeg har mulighed for det, rejser jeg derned og nyder hvert sekund.
Jeg er også rigtig glad for at arbejde med glas , keramik, musik og mange andre kreative sysler
Mail:Annette@Ourefriskole.dk

Ellen
Ellen Møldrup : Lærer
Jeg har været ansat på Oure Friskole siden 1989.
Jeg er uddannet på Den Frie Lærerskole i Ollerup.
Jeg har senere taget en diplom uddannelse i specialpædagogik samt en uddannelse som motorikvejleder.
Jeg arbejder med  specialundervisning og inklusion på Oure Friskole.
Jeg bor i Oure sammen med min mand Morten og vi har tre voksne børn Cecilie, Kasper og Mikkel.
Mine interesser er, at gå ture i naturen, cykle på min el cykel samt læse bøger.
Mail:Ellen@Ourefriskole.dk

Siv
Siv Birkenfeldt : Lærer
Siv er familielærer i mini 1.
Siv tror på kærligheden til livet! Siv er overbevist om at skolens fornemmeste opgave er at udfolde alle lag i det at være menneske!
Dette gøres ved at sige JA, at være nysgerrig og åben. Man skal tro på, at alle vil hinanden det bedste!
Siv tror på en undervisning, hvor vi skal have jord under neglene! Vi skal putter noget i jorden, dyrke det, passe det, styrke det og lade det gro!
Hendes fag er dansk, matematik, musik og billedkunst. Siv elsker at lege med ord. Hun brænder for poesi, kreativ skrivning og æstetik!
Siv har to børn! Hun elsker at spille musik og elsker heste og ridning!
Mail:Siv@Ourefriskole.dk

cropped-Roed.png
Benjamin Hede
Lærer, Pædagogmedhjælper, morgen SFO
Benjamin er ansvarlig for morgen SFO. Han er dybt engageret i at skabe trygge rammer, så når klokken ringer og børnene skal i skole, så er de klar! Benjamin tror på et samfund hvor vi alle kan trives i fællesskab og helhed. Han brænder for, at vi mennesker kommer i kontakt med os selv, så vi ikke fordømmer andre! Som Benjamin selv siger det “elsk dig selv, så du kan dele ud til andre” Benjamin er en fremragende og uddannet børne yoga instruktør og har allerede gang i nogle hold. Benjamin er far til to og elsker musik!
Mail:Benjamin@Ourefriskole.dk

Steen
Steen Melchiorsen : Lærer
Mail:Steen@Ourefriskole.dk

Søren
Søren Dalsbo : Pædagogmedhjælper, SFO / pedel / lærer
Jeg er uddannet tømrer i 2005 og har arbejdet inden for området indtil 2016, hvor jeg valgte at tage et karriereskift – og forfølge drømmen om at arbejde med børn og unge mennesker.
Inden jeg kom til Oure friskole, var jeg ansat på en behandlingsinstitution, for anbragte børn og unge i Nyborg kommune.
Ved siden af mit faste arbejde, har jeg i flere år også været sportstræner for børn.
Jeg er født og opvokset i Nyborg, hvor jeg også på nuværende tidspunkt er bosat sammen med min kæreste og vores søn.
Min fritid bliver, udover familielivet, brugt på sport og udendørsaktiviteter.
Mail:Soren@Ourefriskole.dk

Morten