Rasmus

Rasmus Vincent
Skoleleder

Jeg er uddannet i engelsk på Århus Universitet og har arbejdet som skolelærer i over 10 år.
Inden jeg kom til Oure Friskole var jeg på en specialskole i Svendborg og har derudover arbejdet på en række folke- og privatskoler i Århus.
Jeg har også haft en afstikker til den professionelle filmbranche hvor jeg arbejdede i 2 år.
Jeg er oprindeligt fra Svendborg og bor nu med min kone og vores børn i Ollerup.
Udover min dejlige familie går min fritid med masser af musik i et af mine orkestre, og lidt cykelløb (men helst i fjernsynet).
Rasmus@Ourefriskole.dk

Mikkel Oldenburg
Pædagogisk koordinator / lærer

Jeg har efterhånden arbejdet 11 år i grundskolen. Her har jeg prøvet kræfter med lidt af hvert. Jeg har udviklet en international linje og været en del ude i den store verden med elever. Jeg har været eventleder både på skoler, kommunalt og græsrodsplan. Derudover har jeg beskæftiget mig rigtig meget med skole og uddannelsesudvikling og designet nye pædagogiske og didaktiske tiltag og projekter. Jeg er også praktikvejleder og er derfor med til at uddanne det næste generation af lærere.
Jeg brænder for at skabe et pædagogisk fundament, hvor krav, forventninger og forudsætninger mødes i et bæredygtigt fællesskab.
Jeg bor i Svendborg med min søde kone og tre dejlige børn
mikkel@ourefriskole.dk

Andreas Hvid
Souschef / lærer

Jeg underviser i matematik, biologi, geografi og historie.
Jeg har selv gået på en friskole og sidenhen arbejdet på forskellige friskoler.
Jeg kommer oprindeligt fra Kollund i Sønderjylland.
I min fritid bruger jeg meget tid på fodbold på Thurø. Jeg har efterhånden været træner i 15 år, både for børn og voksne.
Andreas@Ourefriskole.dk

Annette

Annette Berner
Lærer og TR

Jeg er uddannet på Skårup Seminarium med linjefag i musik,

billedkunst og tysk (skiftede fra tysk til billedkunst sidst på tredje årgang) Efter endt uddannelse blev jeg ansat på Oure Friskole, hvor jeg har arbejdet lige siden.
Jeg underviser i dansk, tysk, religion, fortælling, musik, krea og valgfag.
Jeg bor i Gudbjerg – i en gammel skole – sammen med min mand og vores tre piger, samt 2 katte og 4 heste, så jeg keder mig bestemt aldrig!
Jeg har boet i Italien og er derfor helt vild med alt hvad der er italiensk – ikke mindst deres mad. Når jeg har mulighed for det, rejser jeg derned og nyder hvert sekund.
Jeg er også rigtig glad for at arbejde med glas , keramik, musik og mange andre kreative sysler
Annette@Ourefriskole.dk

Ellen Møldrup

Jeg har været ansat på Oure Friskole siden 1989.
Jeg er uddannet på Den Frie Lærerskole i Ollerup.
Jeg har senere taget en diplom uddannelse i specialpædagogik samt en uddannelse som motorikvejleder.
Jeg arbejder med  specialundervisning og inklusion på Oure Friskole.
Jeg bor i Oure sammen med min mand Morten og vi har tre voksne børn Cecilie, Kasper og Mikkel.
Mine interesser er, at gå ture i naturen, cykle på min el cykel samt læse bøger.
Ellen@Ourefriskole.dk

Siv Birkenfeldt

Siv er familielærer i mini 1.
Siv tror på kærligheden til livet! Siv er overbevist om at skolens fornemmeste opgave er at udfolde alle lag i det at være menneske!
Dette gøres ved at sige JA, at være nysgerrig og åben. Man skal tro på, at alle vil hinanden det bedste!
Siv tror på en undervisning, hvor vi skal have jord under neglene! Vi skal putter noget i jorden, dyrke det, passe det, styrke det og lade det gro!
Hendes fag er dansk, matematik, musik og billedkunst. Siv elsker at lege med ord. Hun brænder for poesi, kreativ skrivning og æstetik!
Siv har to børn! Hun elsker at spille musik og elsker heste og ridning!
Siv@Ourefriskole.dk

Benjamin Hede
Lærer, Pædagogmedhjælper, morgen SFO

Benjamin er ansvarlig for morgen SFO. Han er dybt engageret i at skabe trygge rammer, så når klokken ringer og børnene skal i skole, så er de klar!
Benjamin tror på et samfund hvor vi alle kan trives i fællesskab og helhed. Han brænder for, at vi mennesker kommer i kontakt med os selv, så vi ikke fordømmer andre!
Som Benjamin selv siger det “elsk dig selv, så du kan dele ud til andre” Benjamin er en fremragende og uddannet børne yoga instruktør og har allerede gang i nogle hold.
Benjamin er far til to og elsker musik!
Benjamin@Ourefriskole.dk

Steen Melchiorsen

Steen@Ourefriskole.dk

Søren Dalsbo
Pædagogmedhjælper, SFO / pedel / lærer

Jeg er uddannet tømrer i 2005 og har arbejdet inden for området indtil 2016, hvor jeg valgte at tage et karriereskift – og forfølge drømmen om at arbejde med børn og unge mennesker.
Inden jeg kom til Oure friskole, var jeg ansat på en behandlingsinstitution, for anbragte børn og unge i Nyborg kommune.
Ved siden af mit faste arbejde, har jeg i flere år også været sportstræner for børn.
Jeg er født og opvokset i Nyborg, hvor jeg også på nuværende tidspunkt er bosat sammen med min kæreste og vores søn.
Min fritid bliver, udover familielivet, brugt på sport og udendørsaktiviteter.
Soren@Ourefriskole.dk

Anni Therkelsen
Pædagog, SFO

Jeg er uddannet fritidspædagog på Viborg Seminarium.
Inden jeg i 1993 flyttede til Fyn, arbejdede jeg med fysisk og psykisk handicappede børn og unge.
Fra 1993 til 2007 var jeg ansat på Vestre skole i Svendborg som børnehaveklasseleder.
I 2008 blev jeg ansat på Oure Friskole, hvor jeg var med til at starte vores dejlige børnehave op.
I 2013 skiftede jeg fra børnehaven over til vores skolefritidsordning.
Jeg har været meget glad for at arbejde i børnehaven, men er også glad for de nye udfordringer der er i SFO’en.
Jeg er gift, har 2 dejlige adoptivbørn og en hund.
Jeg er glad for at hygge med familie og venner, rejse, naturen, teater, film, mad og meget andet.
Anni@Ourefriskole.dk

Ane Louise Tripp
Skolesekretær

Anelouise@Ourefriskole.dk

Danny Ågren
Kontorassistent

Jeg er uddannet Socialrådgiver og har ekspertise indenfor computere, IT og netværk.
Udover at være Kontormedarbejder, er jeg også skolens IT ansvarlige.

Danny@Ourefriskole.dk

Morten Skov